Naar buiten met je kindje!

Maart 13, 2017

Een baby erbij, dat is sowieso een hele aanpassing. Wellicht heb ook jij een aantal weken nodig om een nieuw evenwicht te vinden voor jezelf en je gezin. In het begin is de deur uitgaan een hele klus. Wat moet je allemaal meenemen? Wat mag je niet vergeten? Wat heeft je baby allemaal nodig?

De ervaring leert en na een tijd vind je hierin een nieuwe routine. Een kleintje erbij  betekent dus niet dat je jezelf allerlei leuke uitstapjes moet ontzeggen. Blijf zeker niet aan huis gekluisterd, maar geniet van het leven ook al is jullie gezin nu uitgebreid. Het vergt een klein beetje meer organisatie, maar al snel heb je dit in de vingers.

De voordelen van het buiten zijn

Ook voor je baby of peuter is het fijn en leerrijk om op stap te gaan. Het heeft een heleboel voordelen:

 • je kindje geniet van de frisse buitenlucht
 • het krijgt te maken met nieuwe prikkels en die stimuleren zijn ontwikkeling: hoe zit de wereld in mekaar?
 • het komt in contact met andere mensen, kinderen en dieren, want goed is voor zijn sociale vaardigheden
 • als hij al kan stappen, dan kan hij buiten naar hartenlust oefenen, wat goed is voor zijn lichamelijke ontwikkeling
 • beweging is sowieso goed voor jou en je kind
 • je kindje zal beter slapen

Inspiratie voor uitstapjes

Wat kun je buiten zoal doen met je kleintje? We geven je enkele ideeën:

 • Klauteren en schommelen in de speeltuin
 • Beestjes kijken in de kinderboerderij of de dierentuin
 • Eendjes gaan voederen in het park
 • Heerlijk wandelen in het bos
 • In de winkelkar zitten en samen boodschappen doen
 • Lekker uitwaaien of spelen op het strand
 • Ploeteren in het zwembad of in een zwemvijver in de buurt
 • Een wandeling door de stad want daar is altijd veel te zien – misschien is er wel ergens een kermismolen?

Onderweg met AeroMoov

AeroMoov heeft goed nagedacht over wat kersverse ouders nodig hebben om zorgeloos op pad te kunnen met hun kindje. Via innovatieve producten komen wij tegemoet aan de wensen om uitstapjes makkelijker te laten verlopen.

De Air Wrapper is een onmisbaar product als je bij kouder weer op stap wil met je kleintje. Het is een zacht wikkeldekentje dat je kindje warm houdt tijdens winterse uitjes. Warm, maar niet té warm, door de ingewerkte Air Layer die zorgt voor continue luchtcirculatie.

Wil je tijdens de zomer op stap? Dan is de AeroMoov Air Layer voor in de buggy, maxi-cosi of autostoel de ideale oplossing. Het inlegje maakt dat je kindje niet gaat zweten en houdt je kindje steeds fris en droog. Zo wordt het voor jullie allen een comfortabele trip!